19 Aralık 2016 Pazartesi

İSG-KATİP'e KEP(Kayıtlı Elektronik Posta) ekleme

ÇSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü duyurusuna göre;
Yetkilendirilmiş kurumların İSG-KATİP üzerinde KEP adresi kayıtları
Yetkilendirilmiş kurumların İSG-KATİP üzerinde KEP adresi kayıtları Bakanlığımızca yetkilendirilmiş eğitim kurumlarının “İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmeliğin” 19. maddesi ile “İşyeri Hekimi Ve Diğer Sağlık Personelinin Görev, Yetki, Sorumluluk Ve Eğitimleri Hakkında Yönetmeliğin” 26. maddesi, ortak sağlık ve güvenlik birimlerinin ise “İş Sağlığı Ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliğinin” 17. maddesi uyarınca, 01/01/2017 tarihine kadar KEP hizmet sağlayıcılarından alınmış olan işyeri KEP(Kayıtlı Elektronik Posta) adresi bilgilerini İSG-KATİP üzerinde kaydetmeleri gerekmektedir. KEP adres kayıt işlemi aşağıdaki görüntülerde gösterilen buton ile yapılmaktadır.
KEP adresi kayıtları Genel Müdürlüğümüzce takip edilmektedir ve 01/01/2017 tarihinden sonra KEP adresini kaydetmeyen eğitim kurumu ve OSGB’lere tebligatlı yazı gönderimi yapılmayacaktır.
OSGB’lerin hizmet verdikleri işyerlerine de İSG-KATİP’e KEP adresi kaydı hususunda gerekli hatırlatmaları yapmaları sistemin verimli çalışır hale gelmesi açısından önem arz etmektedir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder